Socialna odgovornost

SOCIALNA ODGOVORNOST

ZAVEZANOST

Jamieson. Dobro za vas. Dobro za naš planet.

Nihče ne more zanikati pomena varstva človekovega zdravja in dobrega počutja. Odkar je odprl svoja vrata v letu 1922, je podjetje Jamieson namenjeno razvoju najboljših in najbolj inovativnih izdelkov za pospeševanje zdravja in vitalnosti vseh ljudi.

Odgovorni korporativno poslanstvo zahteva, da so naše poslovne prakse etične in trajnostne. Jamieson spoštuje vse pravice in privilegije zaposlenih in poslovnih partnerjev, in se zavzema za večjo dolgoročno socialno in gospodarsko blaginjo skupnosti, v kateri delujemo.

Naše lastne raziskave, razvoj in nadzor kakovosti so eni izmed najbolj naprednih in prefinjenih v industriji prehranskih dopolnil, vendar še vedno nenehno raziskujemo možnosti za izboljšave.

Naša strast za izboljšanje človeškega počutja seveda velja tudi za okolje. Zgradili smo mednaroden ugled s proizvodnjo naših izdelkov le z najboljših, trajnostno naravnih virov.

Ohranjanje zdravega okolja je trajnostno prednostna naloga v Jamiesonu. Trenutno podjetje podari skoraj štiri odstotke letnega prihodka pogozdovanju, zaščiti in sanaciji ekosistema in živalskih vrst.

V laboratorijih Jamieson, pozdravljamo vsako podobno prizadevanje in smo optimistični, da lahko vsak, tudi najmanjši posameznikov pozitiven ukrep naredi veliko razliko na poti do cilja.

Jamieson skrbi - za ljudi, za živali, za planet.

Jamieson.si Facebook

Jamieson Slovenija

Jamieson Slovenija
Ekskluzivni distributer za JAMIESON v Sloveniji

VONPHARMA SI d.o.o.
Celjska cesta 8a, 3310 Žalec
ID DDV: SI97700541
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Piškotke uporabljamo z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku .

Za nadaljevanje uporabe kliknite na "Strinjam se".